Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Miskolc-Tetemvári Református Egyházközség Honlapja

MENÜ

Konfirmáció

Tájékoztató konfirmáció felkészítés indításáról, valamint jelentkezési lap

Szeretnénk felhívni figyelmüket a konfirmáció lehetőségére, amit gyülekezetünkben hagyományaink szerint egy 1 éves előkészítő folyamat előz meg. Alkalmainkat minden héten, péntek délután 16.30 és 17.30 között tartjuk, vasárnaponként pedig közösen részt veszünk a 10 órakor kezdődő istentiszteleten. (Péntekenként a fiataloknak, ha kedvük támad, részt vehetnek az ifjúsági bibliaórán, ami a konfirmációs óra után 18.00-kor kezdődik.)

Abban az esetben, ha gyermekük a felkészítő folyamat végén nem szeretne fogadalmat tenni, a vizsgát követően kiállítunk egy igazolást az órák látogatásáról és a sikeres vizsgáról. Ezzel a papírral bármikor jelezheti felénk, hogy szeretne fogadalmat tenni, így újabb kurzus elvégzése nélkül az adott év arra kijelölt napján konfirmálhat. Fontos számunkra, hogy minden konfirmálni kívánó tag belső meggyőződésből fakadó, személyes döntése legyen a konfirmációi fogadalomtétel.

A jelentkezési lapot itt lehet letölteni, ami elektronikus formában visszaküldhető e-mail címünkre (reftetemvar@gmail.com).

Konfirmándus tájékoztató (2023.09.04.)